Instructievideo toegekende projecten

19/06/2019

Instructievideo toegekende projecten

 Instructievideo toegekende projecten

Vanaf januari 2019 geldt voor LEADER Noordoost Twente een doorlopende openstelling voor projecten. Dat betekend dat projectinitiatieven elk moment kunnen indienen en niet meer gebonden zijn aan een specifieke openstellingsperiode. Een besluitvormende vergadering van de LEADER-groep blijft wel noodzakelijk voordat een project wordt ingediend.

Heb je voor jouw initiatief een LEADER-subsidie toegekend gekregen? RVO vraagt na toekenning van de subsidie een aantal administratieve activiteiten van initiatiefnemers. Het is belangrijk dat je de juiste informatie hebt, je weet hoe je deelbetalingen doet en waar je terecht kunt met vragen. De instructievideo van RVO geeft uitleg over hoe je dit het beste kunt doen en waar je de informatie kunt vinden.

Bekijk de video hier. 

LEADER Noordoost Twente stimuleert initiatieven die een bijdrage leveren aan een leefbaar, sociaal en economisch sterk Noordoost Twente. Projectinitiatieven kunnen zich via de contactgegevens op de website eerst melden bij de coördinator om te kijken of dit binnen de speerpunten van LEADER valt. Aanvragen kan alleen na goedkeuring van de LAG

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland