Doorlopende openstelling LEADER vanaf januari

18/12/2018

Doorlopende openstelling LEADER vanaf januari

Doorlopende openstelling LEADER vanaf januari

Vanaf januari 2019 geldt voor LEADER Noordoost Twente een doorlopende openstelling voor projecten. Dat betekend dat projectinitiatieven elk moment kunnen indienen en niet meer gebonden zijn aan een specifieke openstellingsperiode. Een besluitvormende vergadering van de LEADER-groep blijft wel noodzakelijk voordat een project wordt ingediend.

De eerste twee jaar van het programma LEADER Noordoost Twente konden projectinitiatieven twee keer per jaar aanvragen. Vanaf januari wordt het resterende budget vrijgegeven waardoor projecten op meerdere momenten in het jaar kunnen aanvragen. Hou de website van LEADER Noordoost Twente goed in de gaten voor de jaarplanning van de LEADER-groep. Hierop kun je zien wanneer de besluitvormende vergaderingen zijn. Je kunt contact opnemen met de LEADER-coördinator voor meer informatie en indieningsmomenten.

LEADER Noordoost Twente stimuleert initiatieven die een bijdrage leveren aan een leefbaar, sociaal en economisch sterk Noordoost Twente. Projectinitiatieven kunnen zich via de contactgegevens op de website eerst melden bij de coördinator om te kijken of dit binnen de speerpunten van LEADER valt. Aanvragen kan alleen na goedkeuring van de LAG.

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland