Follow the LEADER

17/07/2020

Follow the LEADER

Follow the LEADER

Blijf jij deze zomer in Nederland? Of ga je er een dagje tussenuit? LEADER geeft je tips! Er zijn namelijk heel veel LEADER-projecten die je gewoon kunt bezoeken en ook nog eens hartstikke leuk zijn. 

LEADER Noordoost Twente is één van de 20 LEADER-gebieden in Nederland. Alle LEADER-gebieden hebben projecten die leuk zijn om te bezoeken. Nu meer Nederlands deze zomer in eigen land op vakantie gaan, is dit de uitgelezen kans om juist die projecten eens op te bezoeken. Je steunt dan direct de initiatiefnemers die door de uitbraak van COVID-19 het soms ook lastig hebben. 

LEADER-projecten
Dus ga jij er deze zomer op uit? Kijk eens in dit overzicht met LEADER-projecten. Denk aan bijvoorbeeld musea zoals het Openluchtmuseum in Ootmarsum of landgoederen zoals Herinckhave waar je heerlijk kunt wandelen met eindbestemming het historische Stift voor een kopje koffie. Ook buiten Noordoost Twente is genoeg te doen en te beleven, dus zet het overzicht op je bagagelijst!

Foto's van je bezoek
Het idee is dat je bij elk LEADER-project dat je bezoekt  een foto maakt. Post deze foto op de Facebook pagina Follow the LEADER met een kort verhaaltje over je ervaringen. Op 2 oktober wordt op de Landelijke LEADER-dag een prijs uitgereikt aan degene die de meeste LEADER-projecten heeft bezocht. Zien we jouw foto er straks ook tussen?

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland