LEADER-opening Sportpark Lattrop

13/02/2018

LEADER-opening Sportpark Lattrop

In 2017 is er met man en macht gewerkt om in Lattrop-Breklenkamp een multifunctionele sportvoorziening te realiseren. De totstandkoming maar ook de reeds in gebruik name hiervan heeft een enorme boost gegeven aan de leefbaarheid van dit dorp.
 
Vele dorpsgenoten – meer dan honderd(!) – hebben zich vrijwillig ingezet op allerlei fronten om de voorziening voor elkaar te krijgen. Inmiddels wordt er door jong en oud dankbaar gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden die de voorziening biedt: natuurlijk op sportief gebied maar ook allerlei andere sociale activiteiten vinden er plaats. Actueel zijn nu bijvoorbeeld de repetities voor carnaval.
 
Dit succesvolle project is mede mogelijk gemaakt door een belangrijke Leader-subsidie. We nodigen u van harte uit om op vrijdag 16 februari aanstaande bij de officiële Leader oplevering te zijn en een kijkje te komen nemen.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur      Ontvangst                             
10.15 uur      Toelichting spin-off
10.30 uur      Rondleiding
11.00 uur      Afsluiting
 
Locatie: Sportpark Lattrop Disseroltweg 9a te Lattrop
 
Mogen wij u begroeten?
Aanmelden voor de LEADER-opening kan door een bericht te sturen naar LEADER-coördinator Juliëtte Huis in ’t via 06-15131502 of juliette.huisintveld@marb.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland