Nieuwjaarsbijeenkomst LEADER Noordoost Twente

04/12/2018

Nieuwjaarsbijeenkomst LEADER Noordoost Twente

Nieuwjaarsbijeenkomst LEADER Noordoost Twente

LEADER Noordoost Twente stimuleert initiatieven die een bijdrage leveren aan een leefbaar, sociaal en economisch sterk Noordoost Twente. De LEADER-groep is de spil en de kracht in de uitvoering van dit Europese subsidieprogramma. Op lokaal niveau proberen we initiatieven verder te helpen. Je vindt ons aan de keukentafel, in buurt- en clubhuizen, in de straat, op het sportveld… We denken mee, we jagen aan. Maar vooruit; we zitten ook achter stapels papieren om lokale initiatieven te kunnen beoordelen om misschien die financiële steun te geven dat het project verdient.

LEADER Noordoost Twente is nu twee jaar onderweg en we hebben in die tijd elf mooie projecten succesvol kunnen begeleiden. Aan het begin van 2019 willen we graag onze successen met je delen en tevens vooruitkijken naar wat misschien wel eens het laatste uitvoeringsjaar voor LEADER in Noordoost Twente wordt. Want ons budget is niet oneindig jammer genoeg.

De nieuwjaarsbijeenkomst is voor iedereen die rondloopt met een mooi idee voor Noordoost Twente dat bij onze speerpunten past (www.leadernoordoosttwente.nl). Misschien kunnen we jouw idee deze middag een stap verder helpen! Draag je LEADER gewoon een warm hart toe of wil je graag weten wat LEADER al heeft betekend voor het gebied? Ook dan ben je van harte welkom. Kortom: kom gezellig langs, deel je kennis en ervaring. Dan doen wij dat ook! Meld je je van tevoren wel even aan? Opgeven kan via m.vandelzen@marb.nl vóór donderdag 17 januari.

Locatie
Restaurant Sterrebos
Beuningerstraat 71
7558 RG Beuningen

Download hier het volledige programma.

Foto Beeldbank Marting Oost:Vincent Croce

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland