Uitnodiging Twentse Noabers Fonds

07/11/2019

Uitnodiging Twentse Noabers Fonds

Uitnodiging Twentse Noabers Fonds

Met het Twentse Noabers Fonds willen wij mensen met een goed idee voor hun stukje Twente verder helpen. Want er zijn mensen zat met goede ideeën èn er zijn mensen die het leuk vinden om iemand met een goed idee verder te helpen. Wij maken die combinatie door kennis te delen en jou te helpen bij de realisatie van je idee. Ook als dat idee soms een beetje geld nodig heeft. Want als je er niet alleen voor staat, worden jouw ideeën nog beter!

Wij zijn wij?
Het Twentse Noabers Fonds is een nieuw initiatief van de Twentse Noabers Coöperatie in samenwerking met 4D (Stimuland), LEADER Noordoost-Twente en LEADER Zuidwest-Twente. Ons doel is burgerinitiatieven in Twente met kennis, ervaring en netwerken te ondersteunen en mogelijk ook op weg te helpen met financiering.

Kom ook!
Wij nodigen je graag uit voor de eerste Twentse Noabers Fonds-bijeenkomst en we hopen dat je kunt deelnemen aan deze middag. We hebben een bijeenkomst voorbereid waarin ruimte is voor jouw idee. Het programma (zie bijlage) ziet er veelbelovend uit en wordt nog mooier met jouw inzet. Geheel volgens het noaber-principe verwachten we namelijk dat je niet alleen iets komt halen, maar ook iets komt brengen; je kennis en ervaring!

Aanmelden
Mooi toch? Doe ook mee! Maar meld je dan wel even aan zodat we weten dat je komt. Dat kan door een mail te sturen naar aanmelden@twentsenoabers.nl.

Programma
15:00 - 15:30  Inloop met koffie en thee
15:30 - 15:40  Welkom door Reinder Witting en lancering website
15:40 - 17:20  Ervaring uitwisselen, kennis uitwisselen, financiering vinden en bedrijven binden aan jouw initiatief.
17:20 - 17:30  Bekendmaking van aantal klinkende resultaten van de middag
17:30 - 18:00  Afsluiting

Terug naar nieuwsoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland