Sport, bewegen en ontmoeten Fleringen

Sport, bewegen en ontmoeten Fleringen

Fleringen heeft een sportlocatie buiten het dorp. Het dorp en de sportlocatie zijn gescheiden door een drukke doorgaande weg dat effect heeft op de bereikbaarheid, vooral voor de jongere sporters. Daarnaast beschikt Fleringen over een Kulturhus waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Om een brug te slaan tussen de sportvelden en het Kulturhus heeft Fleringen het project sport, bewegen en ontmoeten Fleringen ontwikkeld.

Het project richt zich op het creëren van een centrale plek voor de jeugd van Fleringen om te ontmoeten en bewegen. Dit project maakt het mogelijk om de jeugd in de kern naast het Kulturhus te laten sporten door een samenwerking met veel (sport)partijen. Op deze manier hoeft de jonge jeugd niet meer het dorp uit voor het sporten. Daarnaast gaan verschillende partijen gebruik maken van de nieuw inrichting; sporten, bewegen en ontmoeten.

Het project beoogt het tot stand brengen en herinrichten van complexen voor sport, bewegen en
ontmoeten in Fleringen. Het plan wordt gerealiseerd door de aanleg van een multifunctioneel veldje van beperkte omvang vlak bij het dorp Fleringen achter Kulturhus De Spil, herinrichting van de ruimte en renovatie van de locatie aan de Reuvekampweg.

Terug naar projectoverzicht

Gemeente Tubbergen
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Losser
Gemeente Dinkelland
European Nerwork for Rural Development
Marb Consultancy
Netwerk Platteland